ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ – SKYTRACK GPRS CLOUD

Βεβαιωθείτε ότι τα ευαίσθητα στη θερμοκρασία προϊόντα διατηρούνται και παραδίδονται στις σωστές συνθήκες, με παρακολούθηση και ειδοποίηση θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο. Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση μικρών αισθητήρων GPS της Skytrack, μπορείτε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα ρυμουλκούμενα και άλλα περιουσιακά στοιχεία κρίσιμα για την λειτουργία ψυχρής αλυσίδας μέσω φορητού υπολογιστή, tablet ή smartphone.


Συμμόρφωση με την Νομοθεσία

Συμμορφωθείτε με αυστηρές νομοθεσίες του κλάδου με ολοκληρωμένα λύσεις ελέγχου και ημερολόγια εγγραφών κάθε ταξιδιού.

Προστασία του Ευαίσθητου Φορτίου

Παρακολουθήστε την κατάσταση των ψυχρών θαλάμων σε πραγματικό χρόνο και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις σε περίπτωση μεταβολής της θερμοκρασίας τους.

Αναβάθμιση Εξυπηρέτησης Πελατών

Κρατήστε τους πελάτες σας ενημερωμένους με ειδοποιήσεις άφιξης σε πραγματικό χρόνο και αναλυτικές αναφορές θερμοκρασίας θαλάμου.

Πώς το GPRS Cloud υποστηρίζει τη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας

Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση μικρών αισθητήρων GPS της Skytrack, μπορείτε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα ρυμουλκούμενα και άλλα περιουσιακά στοιχεία κρίσιμα για την λειτουργία ψυχρής αλυσίδας μέσω φορητού υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Άμεση Ενημέρωση

Ο ακρογωνιαίος λίθος της αποτελεσματικότητας στην διαχείρισης ψυχρής αλυσίδας είναι η έγκυρη και άμεση πληροφορία Αρχικά  πρέπει να ξέρετε πού βρίσκονται τα οχήματά σας. Είτε έχετε δεκάδες ή εκατοντάδες οχήματα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου στην πλατφόρμα GPRS. Ακολούθως  μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το κοντινότερο διαθέσιμο όχημα για τη σωστή εργασία. 

Ασφαλή Παράδοση Ευαίσθητων Προϊόντων

Χρησιμοποιώντας τις αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις, μπορείτε να παρακολουθείτε τα δεδομένα θερμοκρασίας, την κατάσταση του κινητήρα, το κλείσιμο και το άνοιγμα των θυρών, τους υπερβολικούς κραδασμούς και πολλά άλλα. Με αυτές τις μετρήσεις, εξασφαλίζεται ότι τα ευαίσθητα στη θερμοκρασία τρόφιμα καθώς και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης παραμένουν στις κατάλληλες θερμοκρασίες σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

  • Συμβατό με ταχογράφους και θερμογράφους Euroscan & Transcan
  • Αναλυτικοί δείκτες, διαγράμματα και αναφορές θερμοκρασιών
  • Ειδοποιήσεις υπέρβασης ορίων θερμοκρασίας και ανοίγματος πόρτας θαλάμου
  • Σύμφωνο με την νομοθεσία της Ε.Ε. ΕΝ12830




Βελτίωση Οδηγικής Συμπεριφοράς

Το λογισμικό GPRS Cloud προσφέρει ακριβής πληροφόρηση για το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται τα οχήματα και τα ρυμουλκούμενά σας, εάν είναι ενεργά ή σε κατάσταση ρελαντί. Το GPRS Cloud μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ακριβείς μετρήσεις για να καθορίσει πόσο συχνά και πόσο χρόνο λειτουργεί ένα όχημα ή και ο οδηγός του κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης ημέρας ή χρονικής περιόδου.

Ρύθμιση Ζωνών Ασφαλείας

Ρυθμίστε μια ειδοποίηση όταν μια αποστολή προσεγγίζει την αποβάθρα φόρτωσης του πελάτη σας. Κατά την διαδικασία της παράδοσης, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το φορτίο εκφορτώνεται γρήγορα διατηρώντας την ασφάλεια και την ακεραιότητα του προϊόντος.

Αυξήστε την Αποδοτικότητα των Οδηγών σας​

Το GPRS Cloud ενημερώνει αυτόματα τους οδηγούς, βοηθώντας τους να βρουν την ταχύτερη διαδρομή και μειώνοντας τις περιττές ή μη εξουσιοδοτημένες στάσεις. Ελέγξτε την συμπεριφορά των οδηγών, εξαλείψτε τις κακές οδηγικές συνήθειες και μειώστε την φθορά του εξοπλισμού.

Written by paspadmin