SKYTRACK – ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στον στόλο σας χρησιμοποιώντας το GPRS Cloud από τον υπολογιστή σας ή τις εφαρμογές για κινητά Android και iOS. Έχουμε μια λύση για όλους – διαχειριστές, οδηγούς και όσους αναζητούν μια βασική λύση παρακολούθησης GPS.

Τοποθεσία GPS σε πραγματικό χρόνο

Δείτε την ακριβή τοποθεσία όλων των οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο.

Τρέχουσα διαδρομή και ταχύτητα

Ελέγξτε την επιλογή και την ταχύτητα της διαδρομής του οδηγού σας για να διασφαλίσετε την ακριβή οδήγηση και την ώρα σας.

Δεδομένα οδηγού στην οθόνη

Το να βλέπεις τον τρέχοντα χρόνο οδήγησης, την απόσταση, τις ώρες ανάπαυσης και τα δεδομένα ταχογράφου βοηθά στον σχεδιασμό και την ανάθεση εργασιών.

Παρακολούθηση καυσίμων για βελτίωση του προγραμματισμού

Τα ζωντανά δεδομένα σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου του στόλου θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε την απόδοση του οχήματός σας και να σχεδιάσετε διαδρομές και να διαχειριστείτε τις εργασίες των οδηγών πιο αποτελεσματικά.

Παρακολουθήστε τις αλλαγές θερμοκρασίας

Η επίγνωση των αλλαγών θερμοκρασίας και των επιπέδων μπαταρίας στο ψυγείο και στις μονάδες θέρμανσης θα εξαλείψει τον κίνδυνο ανθρώπινου σφάλματος και θα αποτρέψει την εταιρεία σας από πιθανές οικονομικές απώλειες.

Μείνετε σε έλεγχο

Συμβαίνουν απρόσμενα πράγματα. Η ταχεία λήψη αποφάσεων και η προσαρμογή στην κατάσταση είναι πολύ σημαντική όταν συμβαίνει αυτό. Η παρακολούθηση GPS και ο ζωντανός χάρτης μπορούν να σας βοηθήσουν παρέχοντας μια επισκόπηση του στόλου σας με μια ματιά, ώστε να μπορείτε πάντα να διατηρείτε τον έλεγχο.

Παρακολούθηση κατάστασης συσκευής

Παρέχουμε παρακολούθηση της κατάστασης της συσκευής, ώστε να ενημερώνεστε πάντα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και μια συσκευή χάσει σήμα ή σταματήσει να μεταδίδει δεδομένα.

Ζωντανός χάρτης που τα δείχνει όλα

Τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, συμπεριφορά οδηγού, χάρτης ανεφοδιασμού, κατανάλωση καυσίμου και πολλά άλλα – ο ζωντανός χάρτης μας τα έχει όλα σε ένα μέρος για να διευκολύνει τις διαδικασίες διαχείρισης του στόλου σας.

Written by paspadmin